Vår popp-opp butikk er nå stengt!

Takk til alle som var innom det siste året. Mange fine og artige samtaler med gode kunder. Hvem vet, kanskje popper det opp en fysisk butikk i fremtiden?

Om Eventyrhuset

Eventyrhuset jobber iherdig for at du skal finne dine skatter hos oss. 

Å samle på noe er tidkrevende av flere grunner:

  1. Sjeldne gjenstander: Ofte innebærer samling å jakte på sjeldne eller unike gjenstander som ikke er lett tilgjengelige. Dette kan kreve mye tid og innsats for å finne dem, spesielt hvis du samler på noe som ikke er vanlig i markedet.
  2. Forskning og kunnskap: For å være en vellykket samler, må du ofte gjøre grundig forskning for å forstå gjenstandene du samler på. Dette kan inkludere å lære om deres historie, sjeldenhetsgrad, autentisitet og andre detaljer. Denne prosessen tar tid og krever dedikert innsats.
  3. Nettverksbygging: Noen ganger må du bygge relasjoner med andre samlere, eksperter eller forhandlere for å få tilgang til de gjenstandene du ønsker å samle på. Dette innebærer kommunikasjon, deltakelse i arrangementer eller nettverksbygging på sosiale medier, alt sammen tidkrevende aktiviteter.
  4. Vedlikehold og organisering: Når du har samlet en betydelig mengde gjenstander, krever det tid å organisere, lagre og vedlikeholde dem. Dette kan inkludere oppgaver som rengjøring, konservering og beskyttelse mot skade.
  5. Økonomisk aspekt: Noen samleobjekter kan være kostbare, og det kan ta tid å spare opp nok penger til å anskaffe dem. Dette gjelder spesielt for gjenstander med høy sjeldenhetsgrad eller stor historisk verdi.
  6. Tilgjengelighet og begrensninger: Noen ganger kan gjenstander du ønsker å samle på være begrenset av faktorer som tid, sted eller tilgjengelighet. Dette kan føre til at du må vente på rette tidspunkt eller mulighet for å skaffe deg de ønskede gjenstandene.
  7. Emosjonell investering: Å samle på noe handler ofte ikke bare om den fysiske gjenstanden, men også om den emosjonelle tilknytningen du har til samlingen. Dette kan føre til at du bruker mer tid enn forventet på å dyrke lidenskapen din for samlingen.

Alt i alt er samling givende, men definitivt tidkrevende aktivitet på grunn av de forskjellige aspektene som er involvert i å oppnå en omfattende og tilfredsstillende samling.

Har du en samling du vil selge, eller har spørsmål/tilbakemeldinger, kontakt oss gjerne: post@eventyrisk.no.

Kontakt oss

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.